A Lét Tudománya és az Élet Művészete

Az emberiség minden nagy tanítójának legmagasabb és legbensôségesebb tanítása volt az az üzenet, mely szerint az ember az isteni valóság kicsiny szikráját hordozza magában. Lénye belsejében minden ember egy a határtalan isteni Léttel.

Annak titka azonban, hogy ezt az egységet miként lehet tudatosan megtapasztalni, hogy miként lehet a teremtett valóság összes szintjén is túllépve a tiszta Létet, a transzcendentális isteni valóságot, a bennünk élô mennyek országát közvetlenül megtapasztalni, az idôk során a feledés homályába merült. Az ember spirituális útjával kapcsolatban számtalan téves nézet uralkodott el, míg végül sokan oda jutottak, hogy az élet szenvedés, nehézség, küszködés – a transzcendens isteni valóság tiszta boldogsága pedig bizonyára az ember számára elérhetetlen magasságokban rejtôzik.

A mai korban Maharishi Mahesh Yogi, hozta el a világ számára a Lét közvetlen meg­tapasztalásának módszerét, melyet Transzcendentális Meditációnak nevezett el. Magyarul most elôször megjelenô könyve, A Lét Tudománya és az Élet Mûvészete, Maharishi fômûve, mely világszerte sokmilliós példányszámban talált gazdára. Ebben kifejti, hogy a transzcendens Lét – melyet a modern fizika az összes természeti törvény Egyesített Mezejének nevez – megtapasztalása minden ember elméjének alapvetô természetére épül, így valójában egy egyszerû, spontán és természetes folyamatról van szó, mely csupán a megfelelô technika elsajátításán múlik. Kortól, nemtôl, vallási hovatartozástól vagy foglalkozástól függetlenül bárki elsajátíthatja ezt a módszert, melynek számos jótéteménye az élet összes területén megmutatkozik, hiszen a létezô legmagasabb szintrôl hat, tisztává és összeszedetté teszi a gondolkodást, kifejleszti az intuíciót és a magasabb tudatállapotokat, egészen a teljes megvilágosodásig.


Kedves olvasónk! Ha felkeltette érdeklôdését a könyv, akkor rendelje meg azt legolcsóbban a kiadótól a 4990 Ft-os bolti ár helyett kedvezményes áron 4500 Ft-ért rendelheti meg tőlünk a könyvet.

Könyveink kizárólag utánvétellel rendelhetőek, a feltüntetett kedvezményes árakon. (A teljes postaköltséget, tehát az elküldés és az utánvétel költségét is a megrendelő fizeti.)  Megrendelés

Hogyan erősítsük meg gyermekünk immunrendszerét?

4990 Ft helyett

4500 Ft

+ utánvételi díj

3500 Ft helyett 3000 Ft

+ utánvételi díj

Az egész Univerzum, és benne minden létforma, a Létből született. A Csendből, amely benned is ott van szíved minden két dobbanása között.

A Lét valósága az élet fénye. Gyújts egy gyertyát, és meglátod, akármilyen kicsinyke is a lángja, a fénye képes lesz elűzni a sötétséget. A sötétség soha nem tudja „eloltani” a fényt, nincsen hatalma a fény felett, mert a sötétség valójában nem létezik. Mindent és mindenkit a szeretet vezérel célja felé, amely a növekedés, a fejlődés. A szeretet szeretné kiteljesíteni önmagát, boldogsággá szeretne felfényleni minden teremtményben.

A világban minden ellentét, különbözőség, meg nem értés csak látszat, illúzió. A szeretet valóságában a szív egyesít mindent, amit az elme és az ész képtelen egyesíteni, kibékít minden ellentétet, amelyet az intellektus nem tud feloldani. A szeretet a leggyengédebb és mégis a leghatalmasabb az egész Mindenségben, mert amikor árad, létrehozza a szívünkben a csodát. Minden ami van, maga a határtalan tiszta boldogság. Én az vagyok, és te is az vagy.

Hogyan találhatod meg azt az utat, amely elvezethet saját magad végtelenjéhez? Hogyan lehetsz boldog és teljes? A szeretet hatalma megmutatja neked is az irányt önmagad középpontja felé. Oda, ahol a legnagyobb TITOK rejtőzik.

3990 Ft
+ utánvételi díj

Ájurvéda - szelíd gyógymódok az egészség és a harmónia megteremtéséért

2900 Ft helyett

2500 Ft

+ utánvételi díj

•  Szelíd gyógymódok az egészség és az egyensúly megteremtésére

•  Gyógynövények használata az egészség megőrzésében

•  Táplálkozási tanácsok, olajmasszázs és fürdők elkészítésének receptjei

•  Jóga és légzőgyakorlatok

•  Részletes útmutató több mint 40 betegség kezeléséhez


A mindennapos használatra szóló kézikönyv részletesen, mégis közérthetően mutatja be az Ájurvéda alapelveit. A könyv szerzője neves orvos-természetgyógyász, a regensburgi Maharishi Ájurvéda Egészségközpont elismert vezetője, India legkiválóbb ájurvédikus orvosainak tanítványa.

A szeretet hatalma